zOoMing, ShOoTinG & eDiTiNg..
MADDIY PHOTOGRAPHY
By: Normadi Mahfool

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 06:12 Email | Share | | Bookmark
XPDC Gunung Bunga Buah, Genting Highlands.

 
 
 
View all 6 photos...
Isnin lepas, aku bersama lebih kurang 20 orang member satu tempat kerja telah pun berjaya membuat pendakian di Gunung Bunga Buah di Genting Highlands. XPDC kali ini dianjurkan oleh Kelab Sukan dan Rekreasi MDHS. Perjalanan bermula dari pejabat MDHS pada jam 7.30 pagi dan semua krew telah tiba di lokasi pendakian pada jam 9 pagi. Lima belas minit kemudian perjalanan dan pendakian pun bermula. Overall semua enjoy dan seronok mengikuti program ni. Aku pun sebenarnya dah lama tak buat aktiviti macam ni. Kali ni baru dapat join balik..

Anyway, tahniahlah kepada semua krew yang berjaya menawan puncak Gunung Bunga Buah ni..




* ni bukan puncak ek..tp checkpoint last sebelum sampai puncak...


* diaorang semua ni dah excited sampai sini tau.Tapi sebenarnya jauh lagi..hehe..


Thursday, 17-Jan-2008 14:42 Email | Share | | Bookmark
Band of Brothers ( Enforcement Version )

 
 
Masih ingat lagi cite perang ni?Mungkin ada di antara anda yang masih lagi menyimpan koleksi cite ni..best sangat!This is my favourite movie actually.Saja nak kongsi dengan semua..Whatever,untuk entry kali ni,gambar yg di upload hanyalah sekadar pengaktifan semula (eddygrapher.fotopages.com). Berkemungkinan selepas ini akan ada banyak lagi entry yang menarik untuk dikongsi. So, enjoys for all of u!!!





Kepada semua member2 yg jadi model thanks so much ok!

Hanizam - Rajeskhanna - Shamsul Ariffin - Asba - Azharil - Amzari - Tg.Amir



Monday, 19-Jun-2006 03:50 Email | Share | | Bookmark
Bungaku..

 
 
 
View all 5 photos...
Sebelum ni asyik tengok orang ambik gambar bunga je..kite pun nak cube gak la ambik gambar bunge..

So,entry kali ni pun gambar bunge yang sedang berkembang mekar..
Kite shoot kat lanskap pejabat kite je..sebab diaorang baru lagi tanam bunga2 ni.. hehehe...




Wednesday, 14-Jun-2006 00:01 Email | Share | | Bookmark
Layang-layang melayang..

 
 
Kali kedua kite sampai Kelantan,sempat la singgah ke Pantai Cahaya Bulan..Cantik gak pantainya..Tapi sayang tak sempat nak mandi-manda...Tapi yang kite masukkan ni bukanlah gambar pantainye...,tapi gambar layang-layang yang dijual kat sana tu..hehehe..




Tuesday, 13-Jun-2006 04:30 Email | Share | | Bookmark
Senyum simpulmu Teratai...

 
 
Oh..teratai bunga indah..
Engkaulah pujaan hatiku
Telah lama aku rindukan..
Wahai teratai bunga indah...



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net